ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

Η Ελλάδα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση ΕΧΡΟ 2017, στην Αστανά του Καζαχστάν. Οι Έλληνες φωτογράφοι συμπληρώνουν την Ελληνική συμμετοχή και έτσι, παίρνουμε και εμείς μέρος με τη δουλειά μας. Το Ελληνικό Περίπτερο αναζητά τις πιο όμορφες, τις πιο δημιουργικές, τις πιο ζωντανές και ευφάνταστες φωτογραφίες για να αναδείξουν την Ελλάδα, γύρω από το θέμα της Ενέργειας.

Προσκαλούμε τους φωτογράφους να στείλουν φωτογραφικό υλικό που θα εκτεθεί δημόσια στο ελληνικό περίπτερο αλλά και ψηφιακά σε ειδική gallery μέσα από το site της Ελληνικής συμμετοχής με αναφορά στον φωτογράφο και με την εξής θεματολογία:

  • Αρχαία Ελλάδα
  • Ήλιος, Φωτιά, Άνεμος
  • Σύγχρονοι Έλληνες, πορτρέτα, urban & lifestyle
  • Ταξιδεύοντας στα νησιά
  • Όταν η Γη παράγει..
  • Μεσογειακή διατροφή.
  • Ελλάδα, ένας τόπος γεμάτος ενέργεια...

Στείλε τη φωτογραφία σου στο photo@greeceexpo17.gr με τα πλήρη στοιχεία σου και με την επισήμανση: "Επιτρέπω τη χρήση του φωτογραφικού μου υλικού, και αναπαραγωγή αυτού από την Entreprise Greece”.

Το υλικό θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης 300dpi (η μεγαλύτερη διάσταση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4000px).

Gallery

Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest Contest